Buitenaards leven – Exo-planeten

 

Het lijkt nagenoeg ondenkbaar dat er buiten onze eigen planeet geen leven zou zijn in het heelal. Er wordt dan ook al tientallen jaren intensief gezocht naar buitenaards leven, in welke vorm dan ook. De zoektochten naar buitenaards leven zijn de laatste jaren in een stroomversnelling gekomen sinds we de planeten bij andere sterren met de bosjes tegelijk ontdekken.

Buitenaards leven - exoplaneten

 

We doen dagelijks onze best om alle artikelen zonder taal-, tik- en inhoudelijke fouten te plaatsen maar ondanks alle controle zie je zelf vaak je eigen fouten niet meer. Daarom stellen we het uitermate op prijs als je een fout komt melden!
Als je een spelfout hebt gevonden selecteer dan a.u.b. de tekst en druk Ctrl+Enter. Heb je een inhoudelijke fout gevonden, schrijf dan in het commentaarveld wat er volgens jou niet correct is.
We proberen alle gemelde fouten zo snel als mogelijk te verbeteren. Omdat de meldingen anoniem zijn vindt er geen communicatie plaats met de indiener. We houden ons het recht voorbehouden om meldingen niet te verwerken.